Underbara helg!

Har haft en underbar helg.. I fredags var jag hos Paulina och kollade Idol och skvallra och mös=) Sen bar det hemåt och hann precis hem innan jag fick det mysiga samtalet och jag traskade iväg;) Satt och pratade långt in på natten och blev  mer förvirrad haha men nu flyter vi med=)
Vaknade vid 11 och då fick jag frukost på sängen.. mmm vad jag njöt.. underbar start på lördagen.. Sen bar det hem för en tur i skogen. På kvällen blev det mat och bowling.. Var inte min dag.. Tror det var för att jag körde, haha man behöver lite sprit för att bowla bra.. Det vill säga att Elin hade druckit mkt eftersom hon avr grym haha
Hemma vid 1, och rakt i säng:)
Vaknade ganska utvillad vid halv 9 i söndags och gick ut och red.. En mysig tur i skogen med strålande sol och så tyst och lugnt.. Efter det blev det en tur till mobilia och burlöv med Ulli MYs..
Hann även med en snabb tur på julskyltningen i Svedala.. Hmm inte mkt att hänga i granen..
Kvällen avslutades med fotboll och mys i soffan=)
Så kan inte klaga på helgen =)
NU är det inte många dagar kvar. Om en vecka idag ligger jag i solen =) JIhaaaaaaaaaaaaaaa

Ha en bra måndag:)


<3



Du <3 Jag


10 dagar

Om 10 dagar åker vi äntligen! Ska bli så underbart att bara släppa allt här hemma och bara njuta=) Få rätt på alla tankar och mysa=)



Förvirrad

Är inte bra på detta med blogg men ibland är det skönt att bara skriva av sig!
Just är jag totalt förvirrad..
Ena dagen kommer alla komplimanger bara så du ger mig allt det jag vill ha.. varför.?? Är du också förvirrad? Blev inte som du tänkte dig den kvällen, Vi trivdes tillsammans allt var så lätt, aldrig en tyst sekund =) Det var väl för bra för att vara sant antar jag ...
Nu står jag återigen vid ett vägkors.. Ska jag bara totlat låta dig vara och inte träffa dig eller ska det få vara underbart tills det tar slut? Jag åker om några dagar och sen åker du.. Antingen blir det avslutet eller början på något underbart!