jaaaa

Nu e jag inne på sista dagen innan semester veckan.. Som jag längtar tills jag lämnar stol 17.00:)
Idag måste jag träna på lunchen.. Har ju kommit igång riktigt bra med träningen, kör 3 dagar i veckan.. Det e så nice efter.. Hoppas attd et snart börjar synas all tid man tränar..

Ikväll blir det en tur till sommarrock sen imorgon hoppas jag på sol så att man kan steka några timmar på stranden..
på kvällen ska det ses EMD och drickas rosévin underbart..
Så alla håll tummarna att helgen klarar sig utan regn.. :)

LOVE!

Rosé

Någon som vet ett gott rosévin???



Oj

Nu var det längesedan igen.. Har inte haft så mycket motivation sista tiden till något..
Vad har hänt sen sist hmm???

Har tävlat med min prinessa det har gått helt ok:) Helgen den 13-14/6 Var det de årliga sommartävlingarna och jag var väldigt nöjd med den tävlingen..
Tävling i helgen som gick oxå och kände mig totalt kass men förengångs skull höjde domaren mig och det slutade inte så illa=9 Skall tilläggas att det var nog 40 grader när jag red=)

Sen på kvällen var vi hos faster på 50 års fest/inflyttningsfest.. Haha vad kul vi hade.. VAr mycket skumpa god mat och underbart sällskap. Vi har så väldans kul när vi ses.. Kusiner i samma ålder bara love it:D Vi spelade kub och givetsvis vann tjejerna=9 T.o.m älskade Farmor var med. ska lägga upp lite bidler senare=)
Sen åkte man på ett nacksving med haha att man aldrig lär sig.. eller vad säger du josse?! Vi tyckte att vi skulle kunna brotta ner min polisstuderande och hockyspelande kusin.. hmm gick ca 10 sekunder sen låg både josse och jag på rygg haha fan vad vi skratta=)

Nu närmar sig min semester vecka.. Ska bli mysigt, sis kommer hem kommer få en underbar vecka.. Hoppas på kanon väder..

Men helgen som komemr nu e det sommarrock som gäller.. kommer bli en tuff helg, imorgon börjar det, men då ska jag köra bara mysa lite. Sen på fredag kör vi kl. 17.00 korkar vi upp rosét sen kör vi.. Lördag blir det en snabb återhämtningeller något sen börjar vi vid 3 igen=) Ses på söndag någon gång haha
Vi ska dreggla över EMD på fredag jag och Ulli längs fram eller hur gumms?:P
Måste nog öva in lite fler låtar..

På lördagen avslutar Tomas Ledin.. KOmemr bli sjukt härlig stämning.. Önskar att man haft någon att krama då.. bara stå och mysa och lyssna men men får klara mig igen..

Hoppas det blir av snart;)

Nä vilket osammanhängande inlägg men vem bryr sig=)